Kevin Fransson ansluter till Sällskapet

ÖIS Fotboll är glada att meddela att vi nått en överenskommelse om ett A-lagskontrakt med Kevin Fransson. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 med option på ytterligare ett år.

Kevin Fransson var under säsongen 2018 uppe och kände på A-truppen och fick i säsongens sista match debutera då han i slutet av matchen fick göra debut i seniorsammanhang och med detta blev 700:e spelaren i föreningens historia att göra debut i representationslaget.

Efter säsongen valde Kevin att flytta till Parma FC i Italien. Efter ett halvår valde Kevin dock att vända hem till ÖIS-gården igen. Dock har det dröjt tills nu innan han är klar för spel i A-laget och det är nu dags för Kevin att tillslut ta steget ned från Östra Stå till Gamla Ullevis gräsmatta på heltid.

Kevin Fransson

– Detta har legat och väntat länge och det känns skönt att det äntligen är klart. Jag har ju väntat på detta sedan jag kom till föreningen 2013. Jag har ju varit ÖIS:are hela mitt liv så det är klart att det är en dröm att komma upp i A-laget. Jag kommer göra allt för att vara med på resan upp till allsvenskan. Det känns som att allsvenskan väntar på oss.

Andreas Karlsson, akademichef ÖIS

–  Även om det kanske var lite trist för Kevin att få vända hem från Italien så är vi ju väldigt glada att ytterligare en av våra egna hamnar i vårt A-lag. Speciellt när det är en driven kille med hjärtat på rätt ställe. Han har ju en bakgrund som förpliktigar med en farfar som varit A-lagsspelare och han har själv en bakgrund i klacken. Men framförallt väldigt glädjande som akademichef att se en av våra knipa ett A-lagskontrakt. Jag är väldigt glad för Kevins skull.

Igor Krulj, sportchef ÖIS

– Fantastiskt kul att vi får ha Kevin i vår miljö i den närmsta framtiden och kan se honom ta kliv i vår verksamhet. Det är verkligen ett gott tecken på att vi tar steg i rätt riktning med våra egna. Kevin har en stor potential att bli en ÖIS-spelare som bidrar både på och utanför planen i framtiden.

Vi hälsar Kevin varmt välkommen till A-laget på riktigt.

FAKTA
Namn: Kevin Fransson
Född: 5 februari 2001
Position: Högerback
Tidigare klubbar: Lindome GIF, Parma FC

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.