VÅRA HUVUDPARTNERS

FÖRETAG

ÖIS Fotbolls huvudpartners utgör en integrerad del i så väl föreningen som nätverket där kombination affärsnytta och exponering är ledord. Sedan 2016 och föreningens allians ombilande har ÖIS Fotboll jobbat aktivt med att bredda och utveckla vårt nätverk tillsammans med våra huvudpartners. Läs mer om våra huvudpartners nedan, deras verksamheter och dess engagemang inom ÖIS Fotboll.

BJELIN är en golvtillverkare med säte i skånska Viken. Genom innovation och nytänk är dom sedan 2016 verksamma inom golvtillverkning av trägolv och deras egna patenterade Naduragolv vilket är ett kompositgolv med klickfunktion. BJELIN anslöt som huvudpartner till ÖIS Fotboll inför den oerhört speciella säsongen 2020 och vi är oerhört glada att dom valt att fortsätta sitt engagemang i ÖIS Fotboll över säsongen 2021. 

Ernst Rosén är en av flera oerhört lojala huvudpartners till ÖIS Fotboll och vart så sedan 80-talet. Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter för såväl privatpersoner som företag i Göteborg med omnejd. 

H.A Bygg är ett göteborgs baserat bolag som primärt jobbar med bygg- och anläggningsarbeten i Göteborg