PARTNERBÖRSEN 2021 #2

DIGITALT VIA TEAMS DEn 23 MARS

VÄLKOMNA TILL VÅR ANDRA DIGITALA PARTNERBÖRS

Den 23 mars mellan klockan 09:00 – 11:00 genomför ÖIS Fotboll sin andra digitala partnerbörs på plattformen Microsoft Teams. Efter framgången kör vi ännu en digital partnerbörs. 

4.6/5

Visste du att…

när vi frågade de deltagande företagen vad de tyckte om den första digitala partnerbörsen så gav de svarande ett snitt på 4,67 av 5 i positiv feedback. Så vi kör igen! 

INFORMATION

ÖIS Fotboll bjuder här med in er som partner till en ny form av digital Partnerbörs. Under denna prövande tid kommer vi bjuda in er till en digital nätverksträff under 2 timmar där ni får möjligheten att träffa tre andra företag i nätverket.

Vi saknar alla den sociala kontakten och fysiska nätverkandet men då vi fortsatt lever under en pandemi vill vi i ÖIS försöka hitta lösningar på att fortsätta bibehålla och skapa nya affärsrelationer i vårt nätverk. 

Hur funkar det?

Den digitala partnerbörsen sker på plattformen Microsoft Teams under 2 timmar den 23 mars. 

Den ordinarie partnerbörsen – när kommer den tillbaka?

Vi hoppas självklart att vi så snart som möjligt skall kunna ses fysiskt för att träffas och nätverka i vanliga former. Målsättningen är precis som tidigare år att kunna genomföra minst tre partnerbörsar även 2021 och den här digitala typen är bara ett komplement. När vi kan ses igen? Ja det får vi återkomma till men förhoppningsvis snarare än senare. 

NÄR?

Den 23 mars klockan 09:00 - 11:00.

VAR?

På plattformen Microsoft Teams. Ni väljer sedan själva vart ni kopplar upp er.

HUR?

Vi kommer inleda dagen med en kortare presentation från ÖIS Fotboll och genomgång om mötenas struktur. Därefter kommer ni ha tre förutbestämda möten med andra partners i "små-rum" som vi styr från ÖIS-gården. Alla möten är 20 minuter långa och vi kommer ha kortare pauser på 10 minuter mellan varje möte. Ni kommer precis som vanligt få skicka in era önskemål på företag ni vill träffa på förhand.

GÄSTFÖRETAG?

På de digitala partnerbörsarna finns det begränsade möjligheter att ta med gästföretag men kontakta någon av oss nedan så hjälper vi er gärna!

KOSTNAD?

Den digitala partnerbörsen är självklart helt gratis för de deltagande företagen.

ANMÄLAN?

Anmälan görs nedanför om du fortsätter 'scrolla'. Anmälan är öppen till och med den 15 mars.

FRÅGOR?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG

HENRIK SVARTBORN
073-663 56 63
HANNES SAHLIN
070-413 50 31
NIKLAS ALLBÄCK
031-788 52 01

ANMÄLAN

Anmälan görs via formuläret nedan. Formuläret skickas via Microsoft Forms och dina uppgifter hanteras i enlighet med föreningens personuppgiftpolicy. Notera att sista anmälningsdag är den 15 mars.