STORE 1887

I SAMARBETE MED

GLÄDJE & PASSION

Fotboll handlar om mer än bara vinster och förluster, att anfalla och eller försvara… för oss handlar fotboll om glädjen för liret, passion för spelet och viljan att tillsammans med sitt sällskap på plan överkomma de hinder som vi möter. Kort och gott så handlar fotboll för oss om glädje och passion. 

I över 130 år har ÖIS spelat fotboll runt om Göteborg, Sverige och Europa. Vi var pionjärer då och försöker vara det än idag. Under 2021 lanserar vi inte bara en helt ny hemsida utan även en helt ny webbshop, flera nya kollektioner och inte minst – en helt ny butik på ÖIS-gården! 

Tillsammans med Umbro skapar vi från och med nu framtidens ÖIS som ser lite bättre ut – med mycket bättre kvalité. 

HANDLA DIREKT

TEAM

Allt inom träning och match för våra spelare, tränare eller flitiga supportrar. Släpps till försäljning i Mars 2021.

Välkommen till TEAM. Vår mest heltäckande linje för träning och match någonsin. Tillsammans med Umbro har vi tagit fram en helt ny, modern och funktionell kollektion för säsongerna 2021-2022 där fokus har legat på design, material och hållbarhet. 

Med TEAM hittar du allt du som spelare i (eller kanske bara vill se ut som) ÖIS bär. Från de minsta till de äldsta. Tack vare Umbros Quickdry material så är detta den mest funktionella och bästa träningslinje vi haft… ja så långt vi minns. 

SNART INTRODUCERAR VI

RETRO

Back to the 80’s! Äntligen är den här – vår helt nya retro kollektion i samarbete med UMBRO. Klä dig stilsäkert och klassiskt på samma gång med vår nya Retro-kollektion där historiens vingslag återigen gör entré i Sällskapet. 

VÅRA KOLLEKTIONER

TEAM

Allt du behöver för träning och match som aktiv spelare eller tränare i ÖIS.

GAMEDAY

Allt för matchdagen oavsett om du står och skriker dig hes på ståplats, lutar dig tillbaka på sittplats eller följer laget på distans.

HOME

Kommer snart.

MISC

Ibland hittar vi på tokiga idéer som bara är ”Måste ha” för alla ÖIS:are. Och då hamnar dom produkterna här. Kika in. 

MATCHTRÖJAN

DET MEST STILSÄKRA KÖPET DU KOMMER GÖRA.. JA TYP NÅGONSIN!

TRYGGT & SÄKERT

När du handlar på oisfotboll.se och Store 1887 vill vi att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi erbjuder därför flera olika betalningslösningar tillsammans med Klarna och iZettle. Vi förstår också vikten av valfrihet varför vi också erbjuder flera olika lösningar på såväl frakt, avhämtning och leveranstider. 

Vill du veta mer specifikt om våra köp-, retur- och integritetsvillkor. Klicka här. 

LEVERANTÖRER

Back to the 80’s! Äntligen är den här – vår helt nya retro kollektion i samarbete med UMBRO. Klä dig stilsäkert och klassiskt på samma gång med vår nya Retro-kollektion där historiens vingslag återigen gör entré i Sällskapet.