STORE 1887

I SAMARBETE MED

GLÄDJE & PASSION

Fotboll handlar om mer än bara vinster och förluster, att anfalla och eller försvara… för oss handlar fotboll om glädjen för liret, passion för spelet och viljan att tillsammans med sitt sällskap på plan överkomma de hinder som vi möter. Kort och gott så handlar fotboll för oss om glädje och passion. 

I över 130 år har ÖIS spelat fotboll runt om Göteborg, Sverige och Europa. Vi var pionjärer då och försöker vara det än idag. Under 2021 lanserar vi inte bara en helt ny hemsida utan även en helt ny webbshop, flera nya kollektioner och inte minst – en helt ny butik på ÖIS-gården! 

Tillsammans med Umbro skapar vi från och med nu framtidens ÖIS som ser lite bättre ut – med mycket bättre kvalité. 

HANDLA DIREKT

NYA STORE 1887 PÅ ÖIS-GÅRDEN

Varmt välkomna till vår nya butik på ÖIS-gården. Store 1887 slog den 1a februari upp dörrarna.

Givetvis kan du alltid handla dina ÖIS-produkter dygnet runt i vår webbshop men för den som vill klämma och känna lite på produkterna innan man slår till så är ni varmt välkomna till ÖIS-gården.

ÖPPETTIDER PÅ ÖIS-GÅRDEN

STÄNGT
Söndag – Tisdag

10:00 – 19:00
Onsdag – Torsdag

10:00 – 16:00
Fredag – Lördag

TEAM

Välkommen till TEAM. Vår mest heltäckande linje för träning och match någonsin. Tillsammans med Umbro har vi tagit fram en helt ny, modern och funktionell kollektion för säsongerna 2021-2022 där fokus har legat på design, material och hållbarhet. 

Med TEAM hittar du allt du som spelare (eller kanske bara vill känna dig som en spelare) i ÖIS bär. Från de minsta till de äldsta. Tack vare Umbros Quickdry material så är detta den mest funktionella och bästa träningslinje vi haft… ja så långt vi minns. 

TRYGGT & SÄKERT

När du handlar på oisfotboll.se och Store 1887 vill vi att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi erbjuder därför flera olika betalningslösningar tillsammans med Stripe och Factoringgruppen på webben och iZettle i butiken. 

Vill du veta mer specifikt om våra köp-, retur- och integritetsvillkor. Klicka här. 

LEVERANTÖR