UNGDOMSBESTÄLLNING

NYA UMBRO KOLLEKTIONEN 2021

Detta formuläret avser endast aktiva spelare i ÖIS Fotbolls akademi för säsongen 2021 och är öppet under perioden 2020-01 t.o.m 2021-02-15. Efter det avslutande datumet inhandlar du bäst dina träningskläder i vår webbshop eller butiken på ÖIS-gården när vi öppnar upp den ordinarie TEAM-försäljning under våren.

Under veckorna i januari har ledarna fått ut så kallade provstegar samt hjälplappar för att ni och era barn skall kunna prova kläderna innan beställning. Har ni inte kunnat prova kläderna innan är det upp till er om ni vill chansa på att beställa ändå eller invänta att TEAM-försäljningen finns tillgänglig senare i vår. 

För att kunna påbörja er beställning behöver vi att ni fyller i formuläret nedan. Vi kommer löpande ta in beställningar och färdigställa produkterna i enlighet med era önskemål. När varorna är klara och finns för upphämtning så kommer vi meddela er detta via mail. Notera att det kommer vara stort tryck men vi arbetar så snabbt vi kan men räkna med längre ledtider än normalt. Ofullständiga beställningar kommer inte att hanteras. Vi kommer inte att skicka ut beställningarna till er när dom är klara utan dessa kommer finnas på ÖIS-gården för avhämtning på utvalda datum. Notera att det Måste vara ni som målsman som hämtar upp varorna. Inga undantag kommer göras. Mer information om när detta närmar sig meddelas via ansvariga för er träningsgrupp och akademin. 

ÖIS Fotbolls fullständiga köpvillkor finner du här eller genom att klicka på knappen nedan.

PRODUKTÖVERSIKT

NYA UMBRO KOLLEKTIONEN 2021