MEDLEM

Bli medlem i sveriges äldsta fotbollsförening.

BLI MEDLEM

Bli medlem i Sveriges äldsta och anrikaste fotbollsförening, i gott sällskap med Agne Simonsson, Niclas Sjöstedt, Marcus Allbäck och många fler.

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. När anmälan är ifylld och du betalat in avgiften kommer vi att skicka ditt medlemskort med posten. Vid allmänna frågor om medlemskap kontakta: medlem@oisfotboll.se.

SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM

Medlemsavgift från 250 kronor säsongen 2021

MEDLEMSAVGIFTER
Vuxen: 250 kr
Ungdom (under 18 år): 250 kr
Pensionär: 250 kr
Superöisare 1.000 kr

Har du frågor om hur du blir medlem i ÖIS om du bor utomlands kan du kontakta medlem@oisfotboll.se

DIREKTBETALNING
Du kan när som helst bli medlem genom att föra in medlemsavgiften på vårt bankgiro 439-8418 och ange ‘Medlem + Ditt namn + Ditt personnummer’.

SWISH
Du kan även swisha in din inbetalning till 123 198 1307. Ange även här ‘Medlem + Ditt namn + Ditt personnummer’ för att slutföra inbetalningen.

OISFOTBOLL.SE
Eller så använder du dig av det enkla formuläret på oisfotboll.se och slutför registreringen direkt på webben. Klicka på knappen ovan för att komma till formuläret. Du slutför din beställning sedan i kassan.

INBETALNING VIA FAKTURA
Endast möjligt för tidigare medlemmar. De som vart medlemmar föregående verksamhetsår får automatiskt en faktura skickad till sig inför varje säsong om att förnya sitt medlemsskap. Notera att om du missat att betala in din avgift ett år så kommer du inte få någon faktura nästkommande år i enlighet med vår personuppgiftspolicy.