Hannes Sahlin förlänger med ÖIS Fotboll

Hannes Sahlin förlänger sitt kontrakt med ÖIS Fotboll.

Hannes behöver knappast någon närmre introduktion. Han har varit Sällskapet trogen sedan 2012 och går under kommande år in på sin tionde säsong i den röda tröjan. Hannes är den första spelaren sedan Marcus Allbäck att göra tio säsonger för ÖIS herrlag. Tio säsonger innebär också att spelaren föräras den åtråvärda ÖIS-ringen.

Hannes kom till ÖIS från Qviding FIF inför säsongen 2012 och var en bärande del av det Hasse Prytz-ledda Örgryte som då avancerade till Superettan. På den tiden huserade han till vänster i backlinjen och sedan dess har det blivit spel som såväl mittback som på senare tid central mittfältare.

Hannes Sahlin och ÖIS Fotboll har nu kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.

Hannes Sahlin:

– Det känns väldigt skönt, min ambition har alltid varit att spela kvar och ett år är en lösning som passar båda parter bra. Det känns verkligen kanon. Vi är ju ett gäng äldre som jag tror behövs i truppen nu när vi har ett lite yngre gäng.

Igor Krulj:

– Sjukt kul att Hannes, en trotjänare i Sällskapet vill fortsätta med oss. Han har varit ett föredöme under året och han har en väldigt viktig roll i vårt lag och det känns fantastiskt att ha honom här ett år till. Hannes förtjänar verkligen alla hyllningar.

Nedan kan du se ett extrainsatt Studio ÖIS såhär i nyårsnatten:

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.