AFFÄRSNÄTVERK

AFFÄRSNÄTVERK

ÖIS Fotboll har en central plats i Göteborgs näringsliv och med över 150 aktiva partners bedriver vi idag ett av de ledande affärsnätverken i Västsverige. 

Som partner till ÖIS Fotboll ger ni er själva chansen att stärka banden och skapa affärsnytta mellan ert varumärke och andra företag inom vårt nätverk. 

Med över 30 nätverksträffar per år arbetar vi aktivt med att bygga ett nätverk med branscher och företag som vill skapa dynamiska affärsmöjligheter för köp, försäljning och affärsutveckling i och runt ÖIS Fotboll.

PARTNERBÖRSEN

En av våra allra viktigaste delar inom vårt nätverk är vårt B2B-forum som vi kallar för Partnerbörsen. Ett framgångsrikt och uppskattat koncept som funnit med oss sedan 2006. 

SÅ HÄR FUNGERAR DEN

6 FÖRETAGSMÖTEN

Partnerbörsen är vårt B2B-forum där vi tillsammans skapar affärsnytta för varandra. Tre eftermiddagar om året träffas vi, äter lunch, träffar sex andra företag för att sedan avsluta med en social aktivitet. 

3 + 3 = 6

En vanlig fråga är – får vi träffa alla företag vi väljer? Svaret är: nej. Vi försöker para ihop er med tre företag Ni valt och tre företag som valt Er.

HALV ELLER HELDAG

Partnerbörsen är normalt ett halvdags evenemang där vi inleder med lunch, genomför affärsmöten och avslutar med en social aktivitet eller AW. Helt frivilligt såklart. 

VILKA ÄR MED?

Företag som deltar på Partnerbörsen är nästan uteslutande partners till ÖIS Fotboll. Ni kan se partnerlistan HÄR.

ANMÄL DITT INTRESSE

Jag godkänner att ÖIS Fotboll sparar och använder mina uppgifter. Läs mer om hur ÖIS Fotboll använder och hanterar dina personuppgifter HÄR.

LÄS MER OM VÅRA PARTNERERBJUDANDEN

KONTAKT