PARTNER

BLI PARTNER

ÖIS är så mycket mer än bara fotboll och är ett av Västsveriges starkaste varumärken. Oavsett vad ni vill få ut av ert partnerskap, har vi något värdefullt för er. 

Som partner stöttar du både ÖIS Fotboll och samhället i stort. Du är med och bidrar till vår ungdomsverksamhet och våra samhällsengagemang,  du får ta del av ett av Göteborgs starkaste och mest intressanta affärsnätverk, och du får följa våra två elitlag på nära håll. 

”Att ingå i partnerskap med ÖIS var ett strategiskt beslut som resulterat i affärsmässiga resultat. Vi delar föreningens värderingar och vill tillsammans bidra till nya sportsliga framgångar.”

Philip Forsman, Brainforest

ÖIS Fotboll ger ditt varumärke synlighet genom exponering i både digitala och fysiska kanaler, med skräddarsydda lösningar för att nå rätt målgrupp. Med andra ord, det finns gott om anledningar till varför ÖIS Fotboll är en bra investering för ert företag. 

För mer information, mejla gärna vår marknadsavdelning eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkopplar vi med allt ni behöver veta.

ANMÄL DITT INTRESSE

Jag godkänner att ÖIS Fotboll sparar och använder mina uppgifter. Läs mer om hur ÖIS Fotboll använder och hanterar dina personuppgifter HÄR.

LÄS MER OM VÅRA PARTNERERBJUDANDEN

KONTAKT