EXPONERING

HÄR KAN DU LÄSA MER OM HUR DITT FÖRETAG KAN SYNAS MED ÖIS!

VISSTE DU ATT...

ÖIS Fotbolls matchdräkt blivit framröstad som Superettans snyggaste 4 år i rad (2018-2021) och Sveriges snyggaste 2018 av Fotbollskanalen.se. Vi har satt ribban och har inga som helst planer på att sänka den. 

VÄÄÄLDIGT MYCKET EXPONERING!

ÖIS matchtröja är det mest synliga exponeringsytan vi har. Och vi når ut till en fasansfull massa människor med just denna. Tillsammans är tröjan och vår sköld det som mest människor förknippar med ÖIS och vi når varje månad ut till flera hundratusenstals människor i diverse digitala samt fysiska medier. 

TV-publik

11 173 000 p/t

Räckvidd print

23 532 400 p/t

Räckvidd webb

14 895 861 p/t

* Siffrorna redovisar 2019 års mediemätning i samarbete med Upplevelseinstitutet och är således framtagna av tredje part. Antalet som redovisas är det totala antalet som nås av medieexponering under året och avser inte unika personer. 

EXPONERINGSVÄRDE

Varje år genomför vi på ÖIS Fotboll tillsammans med Upplevelseinstitutet en undersökning för att säkerställa det faktiska exponeringsvärdet av vår matchtröja. Exponeringsvärdet mäts med olika parametrar för såväl TV, tryckt press, digital media m.m. 

2020
Mätning för 2020 – avser huvudpartner med exponering på nyckelben. 

2019
Mätning för 2019 – avser huvudpartner med exponering på bröst. Det totala exponeringsvärdet uppgick till 4 885 887 kr

MATCHKLÄDERNA

BLI EN INTEGRERAD DEL AV MATCHTILLFÄLLET GENOM ATT SYNAS TILLSAMMANS MED OSS PÅ MATCHDRÄKTEN.

Visst är vi part i frågan – men är inte den blodröda färgen tillsammans med en mörkblå byxan och vita strumporna något av det vackraste du sätt? Det är inte för intet ÖIS med sin långa historia skapat sig en synnerligen ohotad plats och identitet som ett av de vackraste lagen såväl på plan som utanför plan. Exempelbilderna nedan visar matchdräkten för ÖIS Fotbolls representationslag.

HUVUDPARTNER

Som huvudpartner syns du alltid på ÖIS Fotbolls matchtröja på såväl herr- och damlaget. Som huvudpartner skräddarsyr vi såväl ditt partnerpaket som exponering för att skapa en fantastisk kombination av såväl affärsnytta som exponeringsvärde.  

TILLVAL

Är du intresserad av att synas tillsammans med ÖIS Fotboll på vår matchtröja eller övriga matchkläder? Kontakta Henrik Svartborn eller Niklas Allbäck för mer information. 

GAMLA ULLEVI

BLI EN DEL AV ARENAUPPLEVELSEN PÅ GAMLA ULLEVI.

En av de vanligaste och enklaste sättet att nå ut till en bred publik tillsammans med ÖIS är genom vår arenaexponering på Gamla Ullevi. All arenaexponering är anpassad för att maximera exponeringen mot såväl arena- som TV-publiken vid samtliga hemmamatcher för vårt herrlag. 

GAMLA ULLEVI - EXPONERINGSYTOR

A

LED-reklam

LED-reklam är ett utmärkt sätt att få ut sitt varumärke med ett anpassat budskap. Vi erbjuder såväl hel, halv eller delad LED-reklam till företag.

Exponeringstiden är minst 4 minuter per match (90 min) – 4,5% plus uppvärmning, halvtid och eventuella tillägg. LED:en är uppdelad i 2 sektioner (A1 och A2 enligt karta) om 45 meter på respektive sida om avbytarbåsen. Produktionskostnad är valfritt tillval om du önskar att ÖIS skapar produktionen för er. 

B

Fasta skyltar - 2:a band 6x0.9 meter

Fasta skyltar i optimal TV-position! Syns på arenans fundament (s.k. 2:a band) på långsidorna bredvid båsen under herrlagets hemmamatcher.

Fasta banderoll-skyltar med måtten 6×0.9 meter med optimal TV-placering. Exponeras ovanför LED-reklamen på arenans ordinarie reklamplatser. Produktionskostnad tillkommer alltid.

C

Fasta skyltar - 1:a band 6x0.9 meter + ÖIS-gården

Våra bästa skyltar som syns året om! Premium position på herrlagets hemmamatcher för såväl arenapubliken som TV-publiken och under månaderna december-mars exponeras dom på ÖIS-gården istället.

Våra bästa skyltar som syns året om. Exponeras på herrlagets matcher på 1:a band (planposition) vid kortsida bort från TV-kameran för optimal placering. När säsongen sedan är över flyttas skylt och fästen till ÖIS-gården för fortsatt exponering för besökarna på ÖIS-gården även off-season. Skyltarna är 6×0.9 meter (HxB). Produktionskostnad tillkommer alltid.

D

Fasta skyltar - 2:a band 6x0.9 meter

Det optimala alternativet för att nå maximal effekt vid matchtillfället. Såväl TV som arenapublik ser skylten vid varje matchtillfälle. Placering på 2:a band på arenan något upphöjt från planen.

Fasta banderoll-skyltar med måtten 6×0.9 meter med optimal TV-placering. Exponeras ovanför LED-reklamen på arenans ordinarie reklamplatser. Produktionskostnad tillkommer alltid.

STORBILD

Take-over 16:9

Ta över arenans storbildsskärmar och ljudsystem och presentera ert varumärke till besökarna på arenan vid 4 tillfällen per matchtillfälle. 

Våra bästa skyltar som syns året om. Exponeras på herrlagets matcher på 1:a band (planposition) vid kortsida bort från TV-kameran för optimal placering. När säsongen sedan är över flyttas skylt och fästen till ÖIS-gården för fortsatt exponering för besökarna på ÖIS-gården även off-season. Skyltarna är 6×0.9 meter (HxB). Produktionskostnad tillkommer alltid.

VÄRDSKAP

Agera värd och få möjligheten att synas och höras lite extra!

ÖIS Fotboll erbjuder våra partners möjligheten till olika värdskap. Matchvärd, bollvärd eller värd för en partnerträff. Vi skräddarsyr alltid ert värdskap för att passa era behov och önskemål för att nå maximal effekt. 

MATCHVÄRD

Som matchvärd blir du officiell presentationspartner till matchen och möjligheten att marknadsföra ert bolag till såväl partners som hela arenapubliken. Ni får även dela ut priset Matchens lirare till båda lagen.

Våra bästa skyltar som syns året om. Exponeras på herrlagets matcher på 1:a band (planposition) vid kortsida bort från TV-kameran för optimal placering. När säsongen sedan är över flyttas skylt och fästen till ÖIS-gården för fortsatt exponering för besökarna på ÖIS-gården även off-season. Skyltarna är 6×0.9 meter (HxB). Produktionskostnad tillkommer alltid. Skylten tillverkas i laminat.

BOLLVÄRD

Som bollvärd till herrlagets matcher får du möjligheten att exponera ditt varumärke till arenans besökare och blir officiell presentationsrpartner till ÖIS samtliga mål i den matchen. 

I bollvärd ingår som standard att man får exponering på storbildsskärmen under matchen, 2 matchdagspaket inklusive middag i partnerloungen och presenting partner till samtliga ÖIS mål i matchen.

PARTNERVÄRD

Som partner till ÖIS Fotboll kan vi skräddarsy en aktivitet med övriga partners tillsammans med er. Kanske rentav hos er? Nå ut till nätverket direkt där vi tillsammans arrangerar en trevlig aktivitet med övriga i nätverket.

Överenskommelse sker separat och är endast tillgängligt för partners i nätverket.

DIGITALA MEDIER

Var med på ÖIS digitaliseringsresa och syns med oss där vi, våra supportrar och våra partners är.

Text kommer…

0
+ följare
0
+ följare
0
+ följare
0
+ följare
0
+ följare
0
+ följare

VILL DU VETA MER?

Vill du och ditt företag veta mer om fördelarna med att synas tillsammans med ÖIS? Kontakta gärna någon av oss nedan för en mer personlig kontakt och presentation. 

NIKLAS ALLBÄCK
niklas.allback@oisfotboll.se
HENRIK SVARTBORN
0736-363636
HENRIK SVARTBORN
0736-363636
HENRIK SVARTBORN
0736-363636
HENRIK SVARTBORN
0736-363636