VÅRA PARTNERS

ÖIS Fotboll är idag avsändare till ett av Sveriges starkaste affärsnätverk där samverkan, glädje och affärsnytta verkar i symbios. 1887 grundade Wilhelm Friberg Örgryte Idrottssällskap med visionen att verka för en sund själ i en sund kropp och i samma anda verkar vi i ÖIS affärsnätverk för att skapa sunda och långsiktiga affärsrelationer. Här ser du vilka som redan är med oss på resan mot visionen. 

PREMIUMPARTNER

NTEX tillhör Sveriges mest expansiva transportföretag. När ni jobbar med oss så är vi inte bara en underleverantör – vi är en engagerad partner som ser till att er logistik och era transporter ständigt förbättras och finslipas.

HUVUDPARTNERS

BESAB är Sveriges främsta specialistföretag inom berg, betong och grund. 

En konsert, en utställning eller ett 100-årsjubileum. Mötet mellan människor, eller mellan varumärken och människor. Det kan är det vi är bäst på.

Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar Ernst Rosén fastigheter i Göteborg, Lerum och Kungsbacka.

Med factoringgruppen kan du fokusera på det du gör bra och låta oss ta hand om ditt kassaflöde. Gör vardagen lite enklare med vår hjälp.

Hammarviken Företagsutveckling är en familjeägd och Göteborgsbaserad företagsgrupp och har lång erfarenhet av att investera i mindre och medelstora bolag.

Kålltorps Bygg är ett stabilt växande byggbolag, verksamt inom bygg och entreprenad sedan 1989. Med ett långsiktigt lokalt engagemang och genom att arbeta nära kunder och partners bidrar bolaget till en hållbar utveckling av Göteborgsregionen. 

Källfelt har varit med och utvecklat Göteborg och delar av Stockholm sedan 1923 och för oss handlar framgångsrik fastighetsförvaltning om att förädla med människan i fokus.

Alla har rätt till ett riktigt bra gym – oavsett vem du är, var du bor eller varför du tränar.

Strawberry är inte som vilket företag som helst. Vi är en rebell inom hotellbranschen som bygger vår verksamhet på tre lika viktiga samspelande pelare: People, Planet, Profit. 

Unibet är en del av Kindred Group, ett av världens största bolag inom onlinespel. Huvudpartner till såväl ligan som ÖIS Fotboll. 

Världens första sportvarumärke. Pionjärer i sin sak. Och så klart skall världens första sportvarumärke samarbeta med Sveriges äldsta fotbollsklubb. 

Vi elektrifierar Sverige. En bil i taget!

GULDPARTNERS

NÄTVERKSPARTNERS

CONSIGLIO TECH
KUSTHEDS FÖRVALTNING
JKB KONSULT
SAHLBERGS CONSULTING
FASTIGHETEN VASAGATAN 7
AB PENNY NO. 1
SVEA KONSULT
EUROSKAD AB