ÖIS I SAMHÄLLET

EN SUND SJÄL I EN SUND KROPP

Som fotbollsklubb strävar vi efter att vara mer än bara en klubb – vi vill bidra till ett bättre samhälle. Genom våra initiativ inom samhällsansvar, samlade under mottot “En sund själ i en sund kropp”, arbetar vi för att främja både fysisk och mental hälsa. Vi tror att idrottens kraft kan göra skillnad och att vi tillsammans kan skapa en positiv påverkan i samhället.

Dream Orchestra är en orkesterverksamhet där barn och unga på flykt, i fattigdom eller annan utsatthet tillsammans lär sig att skapa musik, men också att drömma och forma sin framtid.

I vårt samarbete är våra spelare med och spelar med barnen. Programmet avslutas med en konsert på Draken.

Vi stödjer organisationen Free Dawit i deras aktiva arbete för att befria den fängslade journalisten Dawit Isak.

Free Dawit och Dawitmatchen, är sedan många år tillbaka en självklar del i vårt arbete med samhällsansvar.

Vi ger oss inte innan Dawit är med oss på Gamla Ullevi

Ett nationellt kompetenscenter för sällsynta diagnoser och andra funktionsnedsättningar. En ideell organisation som arbetar utan vinstintresse.

ÖIS fotboll har sedan 2023 ett samarbete med Ågrenska som syftar till att alla, oavsett förutsättningar har rätt till roliga, stimulerande aktiviteter i sann rödblå anda.

Psykisk ohälsa är ett växande och angeläget samhällsproblem som påverkar människor i alla åldrar och från alla samhällsklasser. Men genom en öppen dialog och tillhandahållande av stöd och resurser kan vi bryta ned tabun och öka förståelsen för psykisk ohälsa.

Ung & Unik-mässan är specifikt riktad till barn och unga. Vår vision är att skapa en dag fylld av kunskap som ger besökaren verktyg för att främja psykiskt välbefinnande, och erbjuda stöd till dem som behöver det.

Var med och skapa ett bättre samhälle

Vi bjuder nu in partners och allmänheten att delta och bidra till vårt arbete runt samhällsansvar. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa ett bättre samhälle. Vill du vara med och bidra till en sund själ i en sund kropp? Kontakta oss idag och bli en del av vår resa!

ANMÄL DITT INTRESSE

Jag godkänner att ÖIS Fotboll sparar och använder mina uppgifter. Läs mer om hur ÖIS Fotboll använder och hanterar dina personuppgifter HÄR.

LÄS MER OM VÅRA PARTNERERBJUDANDEN

KONTAKT