STORE 1887

I SAMARBETE MED

Välkomna in!

Välkomna till Store1887, ÖIS webbshop för såväl aktiva som supportrar. Här hittar du allt ifrån underställ till den senaste matchtröjan. 

Välj din kategori nedan.

Föregående bild
Nästa bild

STORE 1887 PÅ ÖIS-GÅRDEN

Varmt välkomna till vår butik på ÖIS-gården.

Givetvis kan du alltid handla dina ÖIS-produkter dygnet runt i vår webbshop men för den som vill klämma och känna lite på produkterna innan man slår till så är ni varmt välkomna till ÖIS-gården. Vi har öppet butiken 2 dagar i veckan förutom under jul och viss period på sommaren.

 

ÖPPETTIDER PÅ ÖIS-GÅRDEN

10:00 – 19:00
Torsdag

09:00 – 15:00
Fredag

STÄNGT
Lördag – Onsdag

NY TEAMKOLLEKTION

Välkommen till TEAM. Vår mest heltäckande linje för träning och match någonsin. Tillsammans med Umbro har vi tagit fram en helt ny, modern och funktionell kollektion där fokus har legat på design, material och hållbarhet. 

Med TEAM hittar du allt du som spelare (eller kanske bara vill känna dig som en spelare) i ÖIS bär. Från de minsta till de äldsta. Tack vare Umbros Quickdry material så är detta den mest funktionella och bästa träningslinje vi haft… ja så långt vi minns. 

TRYGGT & SÄKERT

När du handlar på oisfotboll.se och Store 1887 vill vi att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi erbjuder därför flera olika betallösningar tillsammans med Klarna på webben och Zettle i butiken. 

Vill du veta mer specifikt om våra köp-, retur- och integritetsvillkor. Klicka här

INTERN

För våra ungdomslag har vi ett internt beställningsförfarande. För att se vilka produkter som finns att tillgå, vänligen klicka på länken nedan. Notera att privatpersoner inte kan beställa dessa produkter utan endast av ÖIS angivna lagkonton. Eventuella beställningar med internprodukter kommer krediteras. För frågor – kontakta Roland.vinberg@oisfotboll.se.

LEVERANTÖR

KONTAKT

Vid frågor rörande Store1887, kontakta it@oisfotboll.se