KÖPVILLKOR för Store 1887

Uppdaterat 2024-04-03.

BESTÄLLNING
Beställningar i webbutiken sker via ordersystemet på oisfotboll.se och i butiken på ÖIS-gården. Vid problem med beställningar – ring ÖIS Fotboll på 031-788 52 00 vardagar mellan 8 och 16 eller maila till support@oisfotboll.se. Ha ordernummer eller kvitto tillgängligt om möjligt.

ÅLDERSGRÄNS
För att handla i webshopen på oisfotoboll.se ska du ha fyllt 18 år eller ha målsmans skriftliga godkännande.

BETALNINGSSÄTT & AVGIFTER
I webbshopen erbjuds följande betalningsalternativ via Klarna: direktbetalning, kortbetalning, swish, faktura samt delbetalning. Avgifter kan förekomma och beskrivs i kassan.

Mer information om betalningsalternativen och villkor för Klarnas Shoppingtjänst finns tillgängligt vid utcheckning.

PRISER & MOMS
Oisfotboll.se och Store 1887 ägs och drivs av ÖIS Fotboll som är en ideell förening och därmed momsredovisas inte priserna. För produkter som inte anses utgöra souvenirer eller träningsprodukter kan särskild momsplikt föreligga. Har du frågor kring detta? Kontakta ÖIS Fotboll på 031-788 52 00 vardagar mellan 8 och 16 eller via support@oisfotboll.se.

GILTIGHETSTID & FEL I PUBLICERING
Vi reserverar oss för eventuella prisfel, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att så snabbt som möjligt korrigera eventuella fel på webbplatsen och/eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor snabbt kan utgå och/eller att varor säljer slut.

EJ UTLÖSTA PAKET
För ej utlösta varor kan ÖIS komma att debitera kunden de avgifter som detta medför ÖIS Fotboll. Om beställda varor inte hämtas inom 365 dagar efter beställning förverkas varorna. 

LEVERANSER
Leverans från oisfotboll.se och Store 1887 sker normalt med paket till postombud inom 5-7 arbetsdagar. Leverans kan endast ske till adresser inom Sverige. För utlandsleveranser kontakta ÖIS Fotboll på 031-788 52 00, vardagar mellan 8 och 16 eller via support@oisfotboll.se.

Om en vara på din order är restnoterad kan ordern komma att delleverers. Kvarvarande/restnoterade artiklar skickas så fort de är tillgängliga igen. Du som kund har vid försening rätt att häva köpet utan kostnad om du inte godkänner ny, föreslagen leveranstid.

ÅNGERRÄTT
I enlighet med lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du alltid 14 dagars ångerrätt på varor köpta via e-handel från den dag varorna mottogs. När vi fått tillbaka varan och förpackningen och konstaterat att dessa är i nyskick, kommer vi att inom 30 dagar betala tillbaka det belopp du betalat för varan samt avgifter. Om du beställt fler varor än de du returnerar betalar vi dock inte tillbaka avgifterna. Detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor du beställt. Returnerade varor ska vara i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning. Faktura/följesedel skall alltid bifogas vid ångerköp. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten. Om du köper en produkt som är personifierad med exempelvis initialer eller namn så äger kunden inte rätt att häva sitt köp då varan anses vara förbrukad.

REKLAMATION & GARANTI
För reklamation av en vara/produkt ring ÖIS Fotboll på 031-788 52 00 vardagar mellan 8 och 16 eller maila till support@oisfotboll.se

ÖIS Fotboll, oisfotboll.se och Store 1887 lämnar alltid 1 års garanti på varorna. Förslitnings- och/eller förbrukningsskador på exempelvis fotbollskor omfattas inte av garantin.

PERSONREGISTER
ÖIS Fotboll (802493-7834) och Store 1887 lagrar vissa personuppgifter i ett register. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i syfte att upprätthålla kundrelationen och i egen marknadsföringssyfte för att Du som kund skall kunna ta del av riktade, intressanta erbjudanden. Du kan när som helst avsäga dig rätten att ta del av dessa erbjudandena och du kan en gång om året få ta del av personuppgifterna. Är någon uppgift felaktig ber vi dig meddela oss det via mail på support@oisfotboll.se eller via telefon på 031-788 52 00 eller via post till:
ÖIS Fotboll
Att: Store 1887
Korndalsvägen 2
42671 Göteborg

Din e-post adress kommer aldrig lämnas ut till tredje part.