VILLKOR

Nedan finner ni kompletta villkor för köp på oisfotboll.se, Store 1887 eller butiken på ÖIS-gården. Villkoren uppdateras löpande. Senaste uppdateringen gjordes 2021-02-24.

BESTÄLLNING
Beställningar på webbutiken sker via oisfotboll.se ordersystem och på butiken på ÖIS-gården. Om ni får problem med er beställning – vänligen ring oss på 031-788 52 00 under kontorstid. Har du möjlighet så ha gärna ordernumret eller kvittot tillgängligt.

ÅLDERSGRÄNS
Du måste vara över 18 år för att handla på ÖIS webbshop. Är du inte över 18 år krävs målsmans godkännande och underskrift.

BETALNINGSSÄTT & AVGIFTER
I webbutiken erbjuder vi betalning med kreditkort och/eller faktura. Avgifter kan förekomma som beskrivs i kassan. Alla fakturering sker i samarbete med vår samarbetspartner Swedbank Pay.

PRISER & MOMS
Oisfotboll.se och Store 1887 ägs och drivs av ÖIS Fotboll som är en ideell förening och därmed momsredovisas inte priserna. För produkter som inte anses utgöra souvenirer eller träningsprodukter kan särskild momsplikt föreligga. Har du frågor kring detta? Kontakta supporten för mer information.

GILTIGHETSTID & FEL I PUBLICERING
Vi reserverar oss för eventuella prisfel, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att så snabbt vi kan korrigera eventuella fel på webbplatsen och/eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor snabbt kan utgå och/eller att det sker en slutförsäljning.

OUTLÖSTA PAKET
Om du inte hämtar ut dina varor i tid kan ÖIS komma att debitera kunden de avgifter som detta medför föreningen. Om ett paket inte hämtas inom 365 dagar efter beställning förverkas varorna. 

LEVERANSER
Leverans från oisfotboll.se och Store 1887 sker normalt med paket till postombud inom 5-7 arbetsdagar. Leverans kan endast ske till adresser inom Sverige. Vid leverans utomlands, vänligen kontakta oss på telefon 031-788 52 00 så ska vi försöka hjälpa dig.

Om en vara på din order är restnoterad kan vi komma att delleverera din order. Kvarvarande/restnoterade artiklar skickas så fort de har kommit in till vårt lager igen. Du som kund har rätt att häva köpet utan kostnad om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid vid försening.

ÅNGERRÄTT
I enlighet med lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger har du alltid 14 dagar ångerrätt på varor köpta via e-handel från den dag varorna mottogs. När vi fått tillbaka varan och förpackningen och konstaterat att dessa är i nyskick, kommer vi att inom 30 dagar betala tillbaka det belopp du betalat för varan samt avgifter. Om du beställt fler varor än de du returnerar betalar vi dock inte tillbaka avgifterna. Detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor du beställt. Returnerade varor ska vara i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning. Faktura/följesedel skall alltid bifogas vid ångerköp. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten. Om du köper en produkt som är personifierad med exempelvis initialer eller namn så äger kunden inte rätt att häva sitt köp då varan anses vara förbrukad.

REKLAMATION & GARANTI
För reklamation av en vara/produkt. Vänligen använd formuläret på kontaktsidan eller maila oss på support@oisfotboll.se.

ÖIS Fotboll, oisfotboll.se och Store 1887 lämnar alltid 1 års garanti på våra varor. Förslitnings- och/eller förbrukningsskador omfattas inte av garantin på exempelvis fotbollsskor.

PERSONREGISTER

ÖIS Fotboll (802493-7834) och vår Store 1887 lagrar vissa personuppgifter i ett register. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i syfte att upprätthålla kundrelationen och även för vår egen marknadsföring för att Du som kund skall kunna ta del av intressanta erbjudanden. Du kan när som helst avsäga dig rätten att ta del av dessa erbjudandena och du kan en gång om året få ta del av personuppgifterna. Har vi någon uppgift som är felaktig ber vi dig meddela oss det på support@oisfotboll.se, ringer oss på 031-788 52 00 eller skriver till oss på ÖIS Fotboll, Att: Store 1887, Korndalsvägen 2, 42671 Göteborg. Din e-post adress kommer aldrig lämnas ut till tredje part.