UNGDOMSFOTBOLL

FRAMTIDENS FOTBOLLSSTJÄRNOR

Hos ÖIS ungdomsfotboll är framtiden ljus. Vår nya struktur säkerställer att alla spelare i klubben får möjlighet att stanna kvar och spela fotboll hos oss tills de fyller 19 år. Vi har nu ungdomslag på pojksidan från 6 till 16 år, samt akademilag från 13 till 19 år. På flicksidan växer vi stadigt och siktar på att ha egna lag i alla åldrar från 6 till 19 år till slutet av 2025. Det här innebär att fler flickor än någonsin får chansen att representera vårt damlag som riktiga ÖIS-produkter.

Wilhelm Fribergs Minnescup – En succé

Wilhelm Fribergs Minnescup är en av våra stoltheter. 2023 års upplaga blev återigen en succé med över 250 lag och 2500 spelare som kämpade på ÖIS-gården. Denna turnering stärker gemenskapen och engagemanget kring ungdomsfotbollen i Göteborg.

Camp Sociedad och ÖIS Sommarcamp

Våra camper är alltid fulltecknade, och vi har ett fortsatt högt tryck på både Camp Sociedad och ÖIS Sommarcamp. Camp Sociedad hålls vecka 26 på ÖIS-gården tillsammans med tränare från Real Sociedads akademi och vecka 25 kör vi vårt populära ÖIS Sommarcamp. Båda camperna lockar över 250 barn varje år.

600 aktiva spelare – och vi växer ständigt

Vår ungdomsverksamhet har nu över 600 spelare, inklusive de allra yngsta smålirarna. Med den nya strukturen för akademi och ungdomsfotboll kan vi fortsätta växa och erbjuda fler barn och ungdomar möjligheten att utvecklas hos oss.

Flicksektionen – en framgångssaga

Vår flicksektion har nu över 200 aktiva spelare och förväntas fortsätta växa. Målet är att ha lag i alla åldrar från 6 till 19 år senast 2025. Vi är stolta över den satsning vi gör på flickfotbollen och över att kunna erbjuda tjejer en stark plats inom vår förening.

Bli en del av resan – sponsra ungdomsfotbollen

Vi på ÖIS Ungdomsfotboll letar efter partners som delar vår passion för att främja unga fotbollstalanger. Tillsammans kan vi skapa en trygg och inspirerande miljö där fler barn får chansen att blomstra inom fotbollen. Med ditt stöd kan vi fortsätta vår satsning på ungdomsfotbollen och göra skillnad för hundratals unga spelare.

ANMÄL DITT INTRESSE

Jag godkänner att ÖIS Fotboll sparar och använder mina uppgifter. Läs mer om hur ÖIS Fotboll använder och hanterar dina personuppgifter HÄR.

LÄS MER OM VÅRA PARTNERERBJUDANDEN

KONTAKT