Ajdin Zeljkovic ansluter till Sällskapet

ÖIS Fotboll har idag kommit överens med den 23-åriga anfallaren Ajdin Zeljkovic om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023

Ajdin inledde sin bana i Gunnilse IS och tog sig hela vägen upp till föreningens representationslag där han snabbt blev en pålitlig målskytt och föreningar längre upp i seriesystemet fick upp ögonen för den tekniskt begåvade anfallaren. Kanske kunde det redan för några år sedan blivit rödblått för anfallaren som istället hamnade hos konkurrenterna på andra sidan motorvägen.

Sejouren i grönsvart blev tvåårig och avslutades efter 18 matcher och tre mål, varav ett troligtvis sitter hårdare i minnet hos ÖIS:are än de andra.

2018 gick parterna skilda vägar och Zeljkovic startade om i Division 1 med IK Oddevold och senare Lindome GIF där han under Dane Ivarssons ledning fick sitt stora genombrott säsongen 2020 med 12 mål och var inblandad i ett antal till.

Zeljkovic är en tekniskt skicklig och kvick ytter och kompetent avslutare som även kan inta en mer central position när det krävs. Han är den tredje spelaren att ansluta till ÖIS herrtrupp denna vinter.

Ajdin Zeljkovic:

– Det känns skönt! Det har vart snack mellan mig och ÖIS ett tag och de visade intresse redan i somras men då kände jag att jag ville göra klart säsongen i Lindome och få en hel säsong i benen men nu känns det helt rätt att gå. Just nu känner jag mig väldigt nöjd. Det spelar ju såklart en roll att jag haft Dane och Johan som tränare innan. Att ha tränare som man redan känner ger givetvis en trygghet.

Igor Krulj:

– Vi är väldigt glada att kunna ta in en spelare från närområdet som vi scoutat en lång tid. Ajdin har under 2020 verkligen blommat ut till en poängspelare som levererar över en hel säsong. Vi ser också att han har en stark drivkraft att bli bättre varje dag. Han är verkligen villig att lägga ned det arbete som krävs på träningsplanen för att utvecklas och det är vi övertygade om att han kommer göra här.

Vi hälsar Ajdin Zeljkovic varmt välkommen till Sällskapet.

FAKTA
Fullständigt namn: Ajdin Zeljkovic
Född: 26 december 1997
Tidigare föreningar: Gunnilse IS, Gais, Ljungskile SK, IK Oddevold, Lindome GIF
Moderförening: Gunnilse IS

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.