Vi öppnar butik på ÖIS-gården

I samband med vårt nya samarbete med Umbro öppnar ÖIS en butik på ÖIS-gården med såväl souvenirer som kläder till våra aktiva i föreningen.

Med anledning av de rådande restriktionerna har vi valt att vänta lite med öppning av den fysiska butiken till februari, men från och med då kommer det finnas möjlighet för alla ÖIS:are att köpa allt från sneakers till träningskläder och den nya matchtröjan när den lanseras.

ÖIS kommer tillsammans med Umbro ta fram unika produkter som du bara hittar i vår butik och på vår hemsida.

ÖIS Fotboll går alltså ifrån konceptet med en mellanhand för våra aktiva och samlar all försäljning under ett tak. För såväl aktiva som supportrar.

Sortimentet kommer växa under våren med en hel del nyheter.

Felix Jonsson, butiks- och kommunikationsansvarig

– Vi kommer att ha ett levande sortiment där vissa varor blir trotjänare och vissa mer kortvariga hos oss, alla ÖIS:are ska känna att det är spännande att titta in i butiken. Givetvis kommer vi inte tumma på kvalitén på något. ÖIS:are har känsla för stil och det ska vi leva upp till.

Vi kan under våren se fram emot flertalet släpp, inte minst matchtröjan för våra representationslag.

Häng med!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.