ÖIS Winter Edition är här!

Försäsongen 2021 är på sätt och vis kallare än någonsin. Den gemenskap som vanligtvis värmer upp en kylig första träningsmatch kommer inte infinna sig den här försäsongen.

Men det är när vintern är som kallast som drömmarna är som störst. Nya favoriter föds, nya spelsätt börjar sätta sig och förhoppningar tänds.

För att manifestera denna speciella tid lanserar vi nu ÖIS Winter Edition.

Matchstället Winter Edition är ett stilrent matchställ i vitt och silver och som bara kommer användas under försäsongen 2021.

Nytt för i år är också att samtliga tröjpartners kommer synas i silver och på så sätt harmonisera med emblemet och skapa en unik matchtröja värdigt det vackraste av Sällskap.

ÖIS Winter Edition-stället kommer pryda ÖIS såväl herr- som damlag under försäsongen 2021 och är det första specialtillverkade stället vi tar fram tillsammans med vår nya materialpartner Umbro.

När tävlingsmatcherna drar igång återgår sällskapet till sina karaktäristiska röda och blå färger. I år tydligare än någonsin…

Köp din tröja i Store1887.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.