Förlust efter rött kort mot BK Häcken

Trots en stark insats förlorade ÖIS på Hisingen under lördagen. Slutsiffrorna skrevs till 3-1.

ÖIS inledde starkast och var det det bollförande laget stora delar av den första halvleken men de stora målchanserna uteblev. Herman Sjögrell försökte från distans och Mohamed Said rullade sånär in ett friäge. Men inget nätrassel

Istället var det Häcken som gjorde matchens första mål i minut 40 när Ali Youseff nickade in ett inlägg från nära håll efter en omställning.

ÖIS replikerade dock snabbt och två minuter senare friställde Herman Sjögrell Mohamed Said med en lång genomskärare. Said gjorde inget misstag fri med motståndarmålvakten Rasheed och lagen kunde kliva in till pausvila med ett oavgjort resultat.

Den andra halvleken började olyckligt för ÖIS och Jonathan Azulay som i minut 47 kom snett in i en duell och ådrog sig ett rött kort. Spel en man mindre för ÖIS.

I den 60:e minuten bytte ÖIS samtliga utespelare och de nya spelarna hade knappt hunnit in på planen innan Häcken utnyttjade oredan i ÖIS försvar och gjorde 2-1 genom William Milanovic och strax därefter 3-1 genom Oskar Sverrisson.

En stökig start för de nya spelarna som hade svårt att hämta sig och Häcken höll i taktpinnen sista halvtimman.

Slutresultatet skrevs till 3-1 men vi tar med oss en välspelad första halvlek där ÖIS höll jämna steg med hemmalaget.

Nästa match för Sällskapet spelas på lördag då man åker till Borås för möte med Norrby IF.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.