Medlemsmöte på måndag

För att informera om läget i föreningen och låta er medlemmar få en med detaljerad bild av läget håller ÖIS Fotboll på måndag 22 februari medlemsmöte. Mötet sätter igång 18.00. Mötet kommer ske digitalt via plattformen Cisco Webex Meetings. Du laddar ned programvaran här (välj “Cisco Webex Meetings).

Mötet kommer som vanligt innehålla rapport från de olika utskotten och en redogörelse för läget i föreningen just nu.

Då mötet sker digitalt och möjligheten att svara på frågor under pågående möte kommer vara begränsad, vill vi att ni skickar in era frågor i förväg i formuläret nedan eller i ett mail till kansli@oisfotboll.se. Allra senast datum för att skicka in frågor är den 21 februari.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.