Sören Börjesson blir utvecklingschef

Sören Börjesson har under sin tid i Sällskapet haft ett antal olika roller. Så så sent som i höstas var han en av två huvudtränare för herrlaget. Han kommer fortsatt finnas med kring vårt herrlag men får nu en bredare roll.

Från säsongen 2021 går Sören in i en roll som utvecklingschef. I den rollen ansvar han för att knyta ihop föreningen spelmässigt. Detta är en del i ett långsiktigt arbete med att sätta en tydlig spelmässig identitet i föreningen från de yngsta till de äldsta.

Sörens roll kommer innefatta utvärdering och uppföljning av arbetet i P17, P19 samt herrlaget och tätt samarbete med ledarna i respektive lag.

Igor Krulj, sportchef:

– För att få upp ännu fler kompetenta spelare genom vår akademi till vårt herrlag är det jätteviktigt att alla spelare vet vad som förväntas av dem. Att senior- och akademiverksamheten bedrivs enligt samma principer, och är det någon som vet vad som är rödblå identitet så är det Sören Börjesson.

Längre intervju med Sören angående den nya rollen kommer under nästa vecka.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.