Aqua Dental del av nätverket via ÖIS Pay N’ Play

ÖIS har inlett ett samarbete med tandvårdskedjan Aqua Dental. Företaget bedriver två tandvårdskliniker i Göteborg och nio tandvårdskliniker i Stockholm.

Tack vare vårt nya partneralternativ ÖIS Pay n’ Play och dess tillval har Aqua Dental hittat till oss.

Samarbetet är under utveckling men Aqua Dental kommer att dyka upp i olika sammanhang under året.  

Tandvårdskedjan har valt att bli partner till ÖIS Fotboll eftersom de menar på att idrott, likt tandvård, har inverkan på allmänhälsan. Aqua Dental bestämde sig för att skänka en summa pengar till ett antal idrottsföreningar som deras medarbetare fick nominera. ÖIS Fotboll blev en av de utvalda föreningarna.  

— En av våra medarbetare talade väldigt gott om ÖIS vilket var anledningen till att vi bestämde oss för ÖIS Pay n’ Play. Efter ett möte med föreningen hade vi många roliga idéer. Vi ser fram emot det kommande året! Säger Rikard Virta, ägare av Aqua Dental. 

Aqua Dental vill sprida kunskap om munvård och få fler att förstå vikten av att ta hand om sina tänder. Genom att sprida information om tandvård i olika kanaler hoppas de på att fler får förståelse för att munhälsan påverkar många delar i kroppen och därför är en central del av allmänhälsan. Med korta väntetider, specialisttandläkare inom flera odontologiska områden samt enligt dem Sveriges vänligaste tandläkare erbjuder de patienterna kvalitativ tandvård med långvariga resultat. 

Välkomna till det vackraste av Sällskap säger vi till Aqua Dental.

Är du intresserad av att veta mer om ÖIS Pay n’ Play, klicka här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.