Komfortabel seger mot Lindome GIF

Det blev en skön 4-0 viktoria och islossning för Sällskapet mot Lindome GIF under tisdagen.

Efter två mållösa matcher mot Norrby och Varbergs BoIS var det rejäl islossning på Hammarviken Arena under tisdagen.

I minut 21 lyfte Herman Sjögrell in en frispark från höger, Marcus Haglind Sangré dundrade fram och nickade den i bröstet på David Olsson i Lindomemålet och returen snappade Robin Glavak upp. Utan att tveka bombade han in bollen i öppet mål.

I den 33:e minuten var det dags igen. Återigen var det Herman Sjögrell som från högersidan lyfte in en boll mot bortre stolpen. Där dök Lindomefostrade Kevin Fransson upp och 2–0 var ett faktum.

Resultatet skulle skrivas till 3-0 innan pausvilan. I minut 35 stal Anel Rashkaj en boll utanför motståndarnas straffområde och fortsatte in i detsamma. I precis rätt tid serverade han Ajdin Zelkjovic som enkelt kunde rulla in trean.

Slutresultatet skrevs till 4-0 efter att Herman Sjögrell gjort sitt tredje poäng för dagen då han i minut 58 bombade in fyran ur snäv vinkel på högersidan.

Fin islossning framåt och ännu en nolla bakåt. Stort extra grattis också till Robin Glavak, Herman Sjögrell och Kevin Fransson som nätade för första gången i ÖIS-tröjan på seniornivå.

På lördag ställs ÖIS mot Qviding FIF, en match som sänds på GP.se/sport

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.