Trio från Halland till damlaget

Damernas säsong närmar sig, även om framtiden är oviss så planeras det för att dra igång seriespel i April. Idag kan vi presentera tre spelare som kommer att ansluta till truppen inför säsongen 2021.

Johanna Jostedal är målvakt och kommer ursprungligen från IFK Fjärås och har som högst representerat Kungsbacka DFF i Elitettan. Hon kommer närmast från en sejour i IFK Fjärås och ansluter till ÖIS inför säsongen 2021.

Nästa spelare som anländer till laget är Ellen Persson. Ellen har även hon spenderat några säsonger i Kungsbacka DFF i såväl Elitettan som Division 1. Ellen har även representerat Onsala BK i Division 1.

Carolina Lansing har även hon varit aktiv i Kungsbacka och har även tillhört Onsala BK. Dessutom har hon och gjort en säsong i Skottland under en utbytestermin.

Samtliga spelare är födda 1996.

Vi välkomnar Johanna, Ellen och Carolina till det vackraste av Sällskap och hoppas att de så snart som möjligt får möjlighet att spela matcher i den rödblå dressen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.