Factoringgruppen ny huvudpartner till ÖIS Fotboll

ÖIS Fotboll och Factoringgruppen har kommit överens om ett nytt avtal över året 2021 där Factoringgruppen blir ny huvudpartner till föreningen.

Factoringgruppen och ÖIS inledde sitt samarbete inför säsongen 2020 och trots en pandemi har båda parter vart oerhört nöjda med samarbetet. Factoringgruppen tar alltså nu steget från Sällskapet in som huvudpartner. 

Klubbchef Niklas Allbäck

– Samarbetet med Factoringgruppen har visat sig oerhört givande för båda parter och det är oerhört glädjande att vi inte bara kan fortsätta samarbetet utan faktiskt utveckla det ännu mer när de nu tar steget upp till Huvudpartner. Lösningsortienterade, samarbetsvilliga och flexibla är ord jag skulle vilja beskriva Factoringgruppen med och kan starkt rekommendera dom till företag som är i behov av en flexibel ekonomipartner.  

Försäljningschef Niklas Arvidsson

– Vi är väldigt glada att kunna fördjupa samarbetet med Öis och få möjlighet att var med på resan tillbaka till Allsvenskan.  Samarbetet har fungerat mycket bra under 2020 trots pandemin, vilket gjorde det självklart att fördjupa samarbetet. Samarbetet ligger också med i vårt långsiktiga mål att bli den självklara partnern för bolag som behöver hjälp med finansiering.

Information om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett familjeägt factoringbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om småföretagande, finansiering och factoringbranschen. Vårt mål är att göra ditt företagarliv så enkelt, tryggt och förutsägbart som möjligt. Vi vet att dina kunder är det viktigaste för ditt företag. Därför är de även det för oss. Vi vet också att nöjda kunder och goda relationer är en förutsättning för ett gott samarbete och bästa resultat. Factoringgruppen startade 2007 och köper ärligen fakturor för 3 Miljarder.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.