Danny Ervik tillbaka på ÖIS-gården

Den före detta spelaren återvänder till ÖIS-gården, den här gången som pratikant på marknad.

Danny Ervik behöver ingen närmare presentation, med en rad säsonger i rödblått är han ett välkänt ansikte för de flesta ÖIS:are. Något som såklart inte är en nackdel när han nu klivet in på kontorsdelen av ÖIS-gården.

Danny kommer att praktisera som säljare under våren och sommaren. Han kommer komplettera vårt nuvarande säljteam bestående av Hannes Sahlin och Henrik Svartborn. Danny kommer förutom att jobba med införsäljning av partnerskap att finnas med i samband med de aktiviteter föreningen anordnar tillsammans med vårt partnernätverk.

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Danny Ervik!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.