Bakslag mot FC Trollhättan

Det var en slarvig insats av Sällskapet på Hammarviken Arena när FC Trollhättan drog längsta strået på lördagen.

ÖIS kom från två veckors ledighet in i matchen och hade till en början en del goda intentioner och det mesta av bollinnehavet.

ÖIS som fortfarande är i full gång med att sätta ett nytt spelsätt fallerade en aning i den andra halvleken. I minut 60 kunde bortalagets Adam Engelbrektsson vända bort Lukas Browning som för dagen vikarierade i backlinjen och placera in matchens första mål.

ÖIS låg på för en kvittering och var nära flertalet gånger men istället kunde bortalaget i minut 89 snappa upp en boll utanför straffområdet och göra dagens andra mål.

Och precis före slutsignalen satte man även 3-0 efter att ha blivit tilldömda en straff då domaren ansett att Robin Wallinder varit för hård i en utrusning.

Ett tungt resultat och ett hack i skivan för ett ÖIS.

Nya tag om en vecka då nästa match spelas mot allsvenska IF Elfsborg 26 mars på Borås Arena. En match som sänds på discovery+.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.