Arvid Brorsson tillbaka i rödblått

ÖIS Fotboll kan idag meddela att man kommit överens med mittbacken Arvid Brorsson om en permanent övergång.

21-årige Brorsson som tillhörde ÖIS på ett låneavtal hösten 2020 är nu ÖIS-spelare på riktigt. Kontraktet är skrivet över säsongen 2022.

Örebroaren Arvid Brorsson kom in som en injektion i den rödblå backlinjen under sommaren 2020 och var bofast i backlinjen efter det. Med sina ledaregenskaper och sitt försvarsspel blev han populär bland såväl lagkamrater som supportrar.

Arvid Brorsson flyttar nu till Göteborg på heltid och kan äntligen titulera sig ÖIS:are på riktigt.

Arvid Brorsson

– Det känns väldigt bra, jag är väldigt taggad och det känns jäkligt bra att vara här. Jag kom in väldigt bra i gruppen förra året med alla grabbarna och det ska bli kul att bygga vidare med den här gruppen!

Igor Krulj

– Med tanke på hur bra Arvid kom in i laget förra året och hur han bidrog känns det givetvis väldigt bra att få tillbaka honom till Göteborg permanent. Det är en långsiktig lösning som kommer göra oss starkare såväl direkt som över tid.

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Sällskapet Arvid Brorsson.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.