Kevin Fransson lånas ut till Lindome GIF

ÖIS Fotboll och Lindome GIF har kommit överens om ett låneavtal gällande Kevin Fransson.

Kevin kommer att tillhöra Lindome året ut och såväl träna som spela matcher med Division 1-klubben.

Igor Krulj, sportchef ÖIS Fotboll:

– Kevin är i ett skede av karriären då han behöver få spela matcher på seniornivå för att utvecklas. Därför har vi valt att göra så här. Vi tror att spel med Lindome i Division 1 kommer göra Kevin till en bättre spelare och ge honom det han behöver just nu i sin karriär. Vi önskar honom all lycka till på Lindevi under året.

Kevin Fransson

– Det känns som att detta är ett välbehövligt steg i min karriär. Jag känner att jag behöver speltid och förhoppningvis kan jag konkurrera mig till en plats i Lindome. Sedan känns det lite extra roligt och spännande då de är min moderklubb och att jag känner så gott som halva laget i Lindome redan. Jag är sjukt taggad på att göra allt jag kan för att utvecklas som spelare men även ta med mina kunskaper och vara med i utvecklingen av Lindome.

Vi önskar Kevin Fransson all lycka till i Lindome GIF under året!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.