Det finaste jag vet – Matchtröjan 2021

Att ses på läktaren igen må kännas långt borta, men visst känns det som att det är inom räckhåll? Att tillsammans att uppleva det finaste vi vet.

I 2021 års matchtröja enas vi igen efter en prövande tid som fått oss att inse vad det innebär att vara del av ett sällskap. Vad det var som gjorde oss ÖIS:are, men kanske framförallt vad som fått oss att fortsätta vara ÖIS:are: Känslan av att dela ÖIS, det finaste vi vet.

Den här gången är det inte spelarna som är i centrum utan alla som varit med oss under det kanske tyngsta året sedan konkursen. Som på distans stöttat oss i vått och torrt. Alla som är ÖIS.

Matchtröjan är den första ÖIS gör tillsammans med Umbro, vår nya materialpartner. Sveriges äldsta fotbollsförening och världens äldsta teamwear-varumärke har tillsammans skapat en tröja i ÖIS säregna röda nyans som alla kan vara stolta över.

Årets tröja är mer detaljrik än de senaste årens med v-ringad krage och mer markerade muddar. Muddarna går även de i rött men ton i ton och med Umbros diamanter diskret synliga.

Matchtröjan kommer bäras av samtliga lag i föreningen oavsett kön och ålder. Fotboll som eSport.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.