Konstaterad korsbandsskada på Mohamed Said Adan

Under torsdagen undersöktes Mohamed Said med anledning av den smäll han ådrog sig i premiären mot Östers IF. Tyvärr konstaterades det i denna undersökning att spelarens ena korsband i knäet är av.

Det var i slutet av matchen mot Östers IF som spelaren gick in i en duell med en motståndarspelare och skadade knäet. Första prognosen var att skadan inte var så allvarlig, men det har konstaterats nu att korsbandet är av. Skadan gör att säsongen 2021 är över för Mohameds del.

Lasse Petersson, lagläkare:

– Korsbandet är av och det är även lite frakturer på benet. Det blev en kraftig kompression på ledytan i knäet när han fick smällen. Självklart tog han det hårt men vi ger honom all stöttning vi kan genom det här. Målsättningen nu är att han ska kunna vara med i träning när säsongen 2022 startar.

Hela föreningen står bakom Momo i denna, för en fotbollsspelare, väldigt tuffa tid och ska göra allt för att stötta honom på hans väg tillbaka.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.