Delad poäng borta mot Trelleborg

Säsongens tredje match slutade i ett kryss. Detta efter en tuff match på ett blåsigt och kallt Vångavallen.

Trelleborg var laget som inledde matchen bäst och skapade en rad lägen under de första 5 minutrarna. Hemmalagets anfallare Henry Offia var ett ständigt hot i djupled och ställde till rejält med oreda för ÖIS-försvaret, men trots Trelleborgs övertag var det ÖIS som gjorde det första målet. Målet kom efter en något stökig situation där Dahlqvist skjuter, Sjögrell kastar sig på returen och Anton Andreasson kan tillslut lyckas få in bollen i nät.

Ledningen var dessvärre inte särskilt långvarig. Kvitteringen kom redan 2 minuter senare. Frispark tilldelades hemmalaget till höger om ÖIS straffområde. Inlägget var perfekt slaget och Isak Jönsson kunde nicka in bollen i mål. 1-1.

Matchen stod sedan och vägde, egentligen under hela matchen. Sällskapet krigade på bra och stod upp fint mot ett hårt spelande Trelleborg. Under perioder höll man även i bollen på ett bra sätt. Sjögrell utmanade från sin högerkant under hela matchens gång och slog ofta inåtskruvade inlägg med sin vänsterfot, inlägg som i och för sig ofta nickades bort av det resliga TFF-försvaret.

Närmast ett ledningsmål var till slut ÖIS när man i den 90 minuten har bollen precis vid mållinjen, men Trelleborg lyckas på något sätt rädda undan bollen till hörna. Matchen slutade tillslut lika.

Värt att notera är även att Robin Wallinder spelade bra i ÖIS-målet under sin debut efter att kort in på matchen fått uppdraget mellan stolparna då Fredrik Andersson gått av från uppvärmningen.

Nästa match spelas hemma på Ullevi den 1 maj då Västerås kommer på besök.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.