NTEX tar klivet upp som huvudpartner

Vid årsskiftet blev det klart att transport- och speditionsföretaget NTEX gjorde comback i det rödblå partnernätverket på nivån Sällskapet. Redan nu väljer man dock att kliva upp till nivån Huvudpartner

När NTEX startade sin verksamhet för för 18 år sedan och sedan har bolaget haft fin utveckling. Idag är man med sina drygt 2 miljarder i omsättning och 600 anställda, runt om i Europa, en av de största svenska privata aktörerna när det gäller transporter på väg och järnväg samt sjö och flyg.

NTEX har mångårig erfarenhet att vara partner till olika föreningar, bl a Frölunda Hockey och speedwayklubben Lejonen i Gislaved. Företaget har historiskt också varit med i Örgryte och efter några års paus har man inför den här säsongen bestämt sig för att återkomma och nu efter ett par månader växlar man alltså upp till att bli huvudpartner.

Thomas Ström, VD och grundare Ntex:

– Vi ser det som ett naturligt steg i att stödja en förening som alltid legat mig varmt om hjärtat och samtidigt förverkliga vår ambition att knyta ännu fler kontakter inom näringslivet i vår hemstad. Det beror på flera saker men en av de viktigaste är att det känns helt rätt att gå in lite större nu när pandemin gjort att det blivit allt tuffare att driva en föreningen på den här nivån. En annan är att vi ser vi fram emot att stifta bekantskap med Örgrytes partnernätverk, på samma sätt som vi gjort tidigare tillsammans med andra klubbar, förklarar Thomas.

Hannes Sahlin, säljare:

– Det är självklart jättekul att de först kommer tillbaka efter några års frånvaro och att de nu, precis i samband med seriestarten och i dessa pandemitider, bestämt sig för att växla upp till huvudpartner ser vi som oerhört positivt. Vi har redan fått klara indikationer på att detta kommer innebära stora synergier för både oss och NTEX framöver.

Stort rödblått tack till NTEX!

Läs mer om NTEX här.

Vill du som partner till Örgryte prova NTEX eller bara ha ett förutsättningslöst möte är du välkommen att höra av dig till:

Tomas Ström, VD,  tel. 0708-61 42 90, eller thomas.strom@ntex.com

Tobias Rindevall, försäljningsdirektör, tel. 0702-24 76 00 eller tobias.rindevall@ntex.com

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.