Ansök om din plats till matchen mot IFK Värnamo

Igår fick fotbollen glada besked!

Regeringen och folkhälsomyndigheten meddelade på en pressträff att deltagartaket på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med anvisade sittplatser för publik höjs från dagens 8 till 500 personer från 1 juni.

Detta innebär att ÖIS Fotboll i samband med Superettamatchen mot IFK Värnamo 5 juni kommer kunna välkomna 500 personer till Gamla Ullevi. Platserna på arenan kommer att fördelas mellan partners och årskortsinnehavare.

Årskortsinnehavare ansöker via formuläret nedan och där anger en även de personer de önskar gå på matchen tillsammans med (Max 3st). Alla som skrivs in i formuläret måste vara innehavare av årskort när formuläret fylls i.

För att få möjlighet att komma in på arenan måste du fylla i formuläret nedan senast tisdag 1 juni.

I formuläret kan du fylla i önskemål om sektion utefter dina behov. Sjungande sittplats (Sektion N) är till för dig som trots det speciella läget ändå vill bidra med sång och högljutt stöd till laget. Möjlighet att önska plats utan trappor finns också (Sektion K). Känner du inget behov av något av dessa rekommenderar vi “Sittplats övre” (Sektion L). Notera att du önskar plats, vi kan dock inte garantera att du hamnar där du önskat.

ÖIS Fotbolls ambition är också att alla som har årskort ska få gå på en av de två matcherna före uppehållet, alltså kommer de som inte får plats till matchen mot IFK Värnamo prioriteras när biljetter ska fördelas till matchen mot Jönköpings Södra IF.

Skulle du av någon anledning få förhinder och vill dra tillbaka din ansökan gör du det genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@oisfotboll.se.

Ni meddelas i god tid före match ifall ni beviljas plats eller ej via mail till personen som fyllt i formuläret.

FORMULÄRET ÄR NU STÄNGT

Information till dig som är partners skickas separat via e-post.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.