Andra raka SM-guldet till eSporten!

Den tredje upplagan av eAllsvenskan innebar det andra raka guldet för ÖIS!

Under torsdagen avgjordes slutspelet i eAllsvenskan, Svensk Elitfotboll:s svenska mästerskap i TV-spelet FIFA. ÖIS med spelarna Stefan Curic (iStefko) och William Berg (Dejex) gick det här året inte in i turneringen som några favoriter. Men vad gjorde det?

Efter segrar mot IK Sirius i kvartsfinalen och Malmö FF i semifinalen var man återigen framme i final. Den här gången mot AIK. Matchen spelades i bäst av tre och ÖIS inledde med en vinst genom Stefan Curic. AIK lyckades utjämna i match två innan Stefan återigen klev in i handlingen och genom en övertygande 5-0-seger kunde bärga guldet till ÖIS-gården ytterligare ett år.

Vi säger stort grattis till eSporten!

För att fira de svenska mästarna bjuder vi på “eSport-edition” dvs samma reklamtryck som de svenska mästarna ifall du köper en matchtröja nu.

Erbjudandet gäller till söndag.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.