Mållöst inför publiken på Gamla Ullevi

Matchen mot Värnamo innehöll två halvlekar av olika karaktär där inget av lagen lyckades utnyttja spelövertaget man hade under respektive halva. De 500 personer som äntligen fick vara på plats fick därför se en mållös match.

ÖIS inledde svagt – igen. För få visade att man ville ha boll och passningarna var många gånger av dålig kvalitet, vilket är väldigt ofördelaktigt med tanke på vilken typ av spel laget vill spela. Det enda som värmde under de första 45 minutrarna, utöver solen, var de 500 supportrarna som var på plats och fyllde Gamla Ullevi med sång. Värnamo höll i bollen mest och skapade en rad chanser som tvingade Fredrik Andersson till flera fina räddningar vilka höll nollan intakt.

I den andra halvleken spelade ÖIS upp sig. Man gick in hårdare och rejälare in i situationen och tog över matchen. I inledningen rensades en boll undan på Värnamos mållinje efter en rörig situation vid ÖIS hörna. En liten stund senare kom nästa chans efter att Marcus Haglind Sangré älgat fram från sin mittbacksplats, blivit fint frispelad av Ajdin Zeljkovic, rundat målvakten men hamnat lite för långt ur vinkel och lyckades inte sätta bollen i nät.

Med 10-15 minuter kvar av matchen började spelet svänga lite mer och båda lagen hade bra chanser att gå vinnande ur. Men respektive målvakt lyckades hålla undan och matchen slutade lika.

Nästa match spelas även den hemma då J-Södra kommer på besök den 12 juni kl. 15:00.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.