Ansök om plats på ÖIS – Jönköpings Södra IF

Det är dags för match igen, vänligen, läs noga igenom vad som gäller när du ansöker om biljetter till denna match.

ÖIS Fotboll kommer, i samband med Superettamatchen mot Jönköpings Södra IF 12 juni välkomna 500 personer till Gamla Ullevi. Platserna på arenan kommer att fördelas mellan partners och årskortsinnehavare.

Årskortsinnehavare ansöker via formuläret nedan. Gör på följande vis:

1. Kontakta de du vill gå på matchen med

2. Fyll i ansökan för ditt sällskap (dig själv + max 3 personer)

3. Invänta svar. Besked ges senast fredag 11 juni

Notera att det räcker att en i Sällskapet fyller i ansökan. Alla som skrivs in i formuläret måste vara innehavare av årskort när formuläret fylls i (Klicka här för att köpa årskort).

För att få möjlighet att komma in på arenan måste du fylla i formuläret nedan senast tisdag 8 juni.

I formuläret kan du fylla i önskemål om sektion utefter dina behov. Sjungande sittplats (Sektion N) är till för dig som trots det speciella läget ändå vill bidra med sång och högljutt stöd till laget. Möjlighet att önska plats utan trappor finns också (Sektion K). Känner du inget behov av något av dessa rekommenderar vi “Sittplats övre” (Sektion L). Notera att du önskar plats, vi kan dock inte garantera att du hamnar där du önskat.

Skulle du av någon anledning få förhinder och vill dra tillbaka din ansökan gör du det genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@oisfotboll.se.

Ni meddelas i god tid före match ifall ni beviljas plats eller ej via mail till personen som fyllt i formuläret.

ANSÖKNINGEN ÄR NU STÄNGD

Information till dig som är partner skickas separat via e-post.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.