Vårens sista trupp

Vårens sista match är kommen, ÖIS åker till Domnarvsvallen i jakt på nya poäng.

IK Brage ligger för närvarande på platsen ovanför Sällskapet i tabellen, en poäng före ÖIS. Dalmasarna kommer närmast från en förlust mot Landskrona på bortaplan och har likt ÖIS haft svårt att få målskyttet att lossna under våren. En viktig match om viktiga poäng med andra ord för ett ÖIS som kommer från två raka 0-0-matcher.

Skadeläget inför morgondagens drabbning ser ut på följande vis:

Anton Lans saknas efter skadan han ådrog sig senast, förhoppningen i hans fall är att han är tillbaka efter uppehållet, detta gäller även Anel Rashkaj som är i rehabfas efter sin knäskada. Saknas gör även Arvid Sigurdsson som är sjuk. Borta är även de långtidsskadade Calle Wede och Mohamed Said.

Tillbaka i truppen är dock Lukas Browning Lagerfeldt som var avstängd i matchen mot Jönköpings Södra.

I truppen som åker till Borlänge återfinns Tyler Sernling. Tyler som är född 2001 fick fjolåret spolierat av skador, med anledning av detta förlängde föreningen i vintras hans professionella avtal och han har under året tillhört träningsgruppen P19. Tyler är nu tillbaka i matchform och tränar för närvarande med P19 samt A-truppen och har under våren matchats i form i vårt U21-lag. Därför extra glädjande att den egenfostrade Sernling nu åker med A-truppen till Borlänge.

Truppen som ställs mot IK Brage ser ut på följande vis. Notera att den innehåller 19 spelare, en kommer därmed styrkas inför avspark:

1. Fredrik Andersson

2. Samuel Ohlsson

3. Jonathan Azulay

6. Hannes Sahlin

7. Aílton Almeida

8. Lukas Browning Lagerfeldt

9. Ajdin Zeljkovic

10. Kevin Ackermann

12. Robin Wallinder

14. Daniel Paulson

16. Herman Sjögrell

17. Hampus Dahlqvist

18. Anton Andreasson

22. Marcus Haglind Sangré

23. Arvid Brorsson

24. William Svensson (P19)

26. Tyler Sernling (P19)

27. Robin Glavak

31. Aydarus Abukar

Ej tillgängliga: Anton Lans (Lår), Arvid Sigurdsson (Sjuk), Anel Rashkaj (Knä), Mohamed Said (Långtidsskadad knä), Calle Wede (Långtidsskadad knä).

Matchen sänds på discovery+. Klicka här för att köpa abonnemang.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.