Quality Hotels, numera huvudpartner till ÖIS Fotboll

Quality Hotels har under en längre tid varit en del av det rödblå partnernätverket, nu tar man ytterligare ett kliv.

Quality Hotels är en av landets största hotellkedjor och har tillsammans med ÖIS arrangerat såväl ÖIS-galan som ett antal träffar med våra partners de senaste åren.

2021 väljer man att ta klivet upp och bli huvudpartners till föreningen, något ÖIS Fotboll är oerhört tacksamma för.

Anders Sköld, kommersiell chef för Quality Hotels

– För att vi ska fortsätta vara lyckosamma och det allra bästa alternativet för våra kunder och gäster, så är det oerhört betydelsefullt att hitta samarbetspartner som kan bidra och vara proaktiva tillsammans med oss. Genom samarbetet med ÖIS Fotboll och dess partners skapar vi därför de bästa förutsättningarna för fortsatta framgång. Att vi sedan också älskar idrott och fotboll gör ju inte saken sämre!

Boka en härlig hotellupplevelse i Göteborg i sommar.

Som medlem eller partner till ÖIS Fotboll har du 20% rabatt på alla Quality Hotels fem fina hotell i stan. Vilken del av Göteborg du än vill bo på har Quality ett hotell som passar dig. Så håll utkick i din mailkorg, så trillar det in ett finfint erbjudande under dagen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.