Fredrik Ahlstrand ny assisterande tränare för herrlaget

Fredrik Ahlstrand, med en bakgrund i akademin, återvänder till ÖIS Fotboll. Nu som assisterande tränare för herrlaget.

Fredrik gjorde sin första sejour på ÖIS-gården som praktikant hos Sören Börjesson. Detta då han studerade idrottsvetenskap på Göteborgs Universitet. Senare blev han ungdomsledare i föreningen, dels för pojkar -98 men även för ett P17-lag innehållandes en viss Daniel Paulson.

Efter att han lämnade ÖIS 2013 har Fredrik Ahlstrand arbetat med fotboll i olika former. Som föreningsutvecklare, instruktör och sedan 2017 tills i vintras som en del av ledarstaben i Lindome GIF.

Nu återförenas Fredrik Ahlstrand med Dane Ivarsson och Johan Mattsson då han går in som assisterande bredvid den sistnämnde.

Igor Krulj, sportchef:

– Sedan Miguel aviserade att han ville lämna för nya uppdrag har vi sökt någon som kan fylla hans roll och där passar Fredrik väl in. Han är väl inkörd på det arbetssätt vi vill jobba med och han har många av de kompetenser vi söker i rollen som assisterande. Dessutom roligt att välkomna en person som varit i akademin tidigare tillbaka till ÖIS-gården.

Fredrik Ahlstrand:

– Det känns jätteinspirerande och roligt att vara här såklart. Jag hoppas kunna bidra med ett stort engagemang och en passion samt ett öga och intresse för analys och utveckling av det vi håller på med. Jag vet ju hur man vill att vi ska jobba, vilket innebär att min startsträcka borde vara relativt kort. Nu ser jag ser bara fram emot att träffa spelarna och komma igång med detta!

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Fredrik Ahlstrand!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.