Herman Sjögrell lämnar ÖIS för IK Sirius

ÖIS Fotboll och IK Sirius FK har under torsdagen kommit överens om en övergång för Herman Sjögrell.

Herman flyttades upp i A-laget från akademin under fjolåret och skrev i samband med detta ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023. Detta avtal köps han nu ut från av IK Sirius och blir därmed spelklar för sin nya förening när fönstret öppnar 15 juli.

Sammanlagt blev det 23 framträdanden i Superettan för Herman som kom till ÖIS som P17-spelare.

Herman Sjögrell:

– Det är ett roligt steg för mig att ta såklart, fotbollsmässigt känns det jättebra. Samtidigt är det ju tråkigt att lämna grabbarna i laget och alla som jag lärt känna ända sedan jag kom till akademin. Så det är lite blandade känslor faktiskt.

Jag vill skicka ett stort tack till alla supportrar, ni har varit helt fantastiska i både med och motgång, utan er hade och ert stöd hade jag inte varit där jag är idag!

Igor Krulj, sportchef:

– Det är alltid blandade känslor när en ung spelare går vidare men samtidigt är det en viktig del av vår sportsliga strategi att förädla och sälja vidare spelare. Vi är nöjda med den överenskommelse vi kommit till med IK Sirius och givetvis även glada för Herman som får spela i landets högsta serie. Det är han värd och jag är övertygad om att han kommer göra det bra. Nu fortsätter vårt arbete med att förstärka laget på kort och lång sikt.

ÖIS Fotboll vill skicka ett varmt tack till Herman för hans insatser i den rödblå dressen och önska honom ett stort lycka till framöver!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.