Publikinformation inför matchen mot Vasalunds IF

Sedan en tid tillbaka jobbar vi inom ÖIS Fotboll och SEF med nya restriktioner för evenemang. Här följer information om nästa hemmamatch mot Vasalunds IF 19 juli.

ÖIS inställning är fortsatt att våra rättighetsinnehavare, dvs årskortsinnehavare och partners, ska garanteras förtur. Men nu har vi även möjlighet att släppa lösbiljetter. Därför är datumen du behöver hålla koll på följande:

14 juli ca 12.00 skickas en länk via mail till er med årskort där ni hämtar er digitala biljett.

15 juli 12.00 öppnar försäljningen av lösbiljetter för alla utan årskort.

Totalt finns cirka 4000 biljetter till försäljning. Exakt hur många som kommer kunna säljas beror dock på hur folk väljer att placera sig i sina sällskap.

Nytt till matchen mot Vasalunds IF är också att vi får möjlighet att öppna ståplats för er som känner för det. Efter diskussioner med våra supportergrupper har vi valt att öppna både övre och undre nedre på den norra kortsidan. Från Balders Hage och Östra Stås sida önskar man att ni som väljer ståplats bidrar med sång så mycket man kan.

Ditt årskort gäller alltså inte i entrén utan du måste hämta din digitala biljett. Givetvis är denna biljett gratis för dig som är årskortsinnehavare.

Notera att biljettkassorna ej kommer vara öppna i samband med denna match utan alla biljetter säljs digitalt.

Nu vill vi informera er med barn som vill gå på matchen. Om du har barn under 7 år som vill följa med på matchen är detta som vanligt gratis. Plats behöver dock reserveras. Så om du vill ta med dig ditt barn önskar vi att du mailar till bjorn.nilsson@oisfotboll.se med ditt önskemål.

Vid frågor, kontakta bjorn.nilsson@oisfotboll.se

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DIN BILJETT!

Vid ditt besök, intygar du:
Som besökare på en arena i Allsvenskan och Superettan intygar du genom att gå in på Ullevi att:
• Du upplever att du inte har några symptom alls som kännetecknar covid-19
• Du är idag, till din egen kännedom, inte positiv för covid-19
• Du är informerad och medveten om riskerna med covid-19
• Du har, till din egen kännedom, de senaste 14 dagarna inte haft kontakt med någon som har testats positivt för covid-19 eller som misstänks vara smittad av covid-19
• Du intygar att om din situation förändras eller i efterhand exempelvis får veta att du varit i kontakt med någon som är, eller har varit, smittad av covid-19 de senaste 14 dagarna, så följer du myndigheternas just nu gällande riktlinjer
• Om myndigheterna kräver så ska du uppge nödvändig information för att smittspårning ska kunna genomföras
• Social distansering gäller
• Den som inte följer ovanstående anvisningar kan bli avvisad från arenan av arrangören.

Vi uppmanar dig att inte gå på matchen om du upplever några förkylnings- eller sjukdomssymptom. Din biljett är inte personlig och därmed kan du lämna den till någon annan ifall du inte har möjlighet att gå.

Inpassering
Vi ber er alla att komma i tid till Gamla Ullevi för att minska trängsel och att hålla avstånd när ni väl är på läktaren. Du kan ha din biljett utskriven eller i mobilen. Om du har biljetten i telefonen ber vi er ha skärmen inställd på högsta ljusstyrka för att underlätta scanningen.

På läktaren
All information om var på arenan du går in och sitter hittar du på din biljett. Det är viktigt att alla sitter på den plats hen är tilldelad. Observera att du bör vara på din anvisade plats under hela matchbesöket med undantag för toalett- eller kioskbesök.

Kiosker och toaletter
Vid matchen kommer kiosker och toaletter att vara öppna i anslutning till respektive sektion. Vi uppmanar dig att planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls. I anslutning till toaletter och kiosker kommer det att finnas tvål och handsprit och vi uppmanar dig att använda dessa för att hålla god handhygien.

Souvenirförsäljning
I samband med match kommer vi sälja souvenirer i hörnet Ullevigatan/häktet, i anslutning till entré 8, 9, 10.

SLO
På måndag finns två av våra SLO:er på plats, Frida och Patric kan svara på alla era frågor och finns på plats för att hjälpa er supportrar.

Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_OIS
Du når även vår SLO på slo@oisfotboll.se

Vi ses!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.