Klar seger inför publiken på Gamla Ullevi

Det blev en övertygande seger med 3-1 för Sällskapet under måndagskvällen inför 2011.

ÖIS inledde övertygande och kunde tagit ledningen tidigare än vad man gjorde. Det var skott utifrån, det var frilägen och avslut ur snäv vinkel.

Tillslut fick dock de rödblå in bollen i bortalagets mål, i minut 37 dundrade Hampus Dahlqvist fram på högersidan och skickade in en låg boll i boxen, väl där fick Daniel Paulson en fot på bollen som räddades av Radu Mitu i Vasalundsmålet.

Returen kunde dock försvaret inte få bort och lagkapten Paulson kunde dunka in bollen via målvakten i nät.

Strax därefter var det dags för Ajdin Zelkjovic att utöka. Även denna gång var det Hampus Dahlqvist som stod för förarbetet. Nummer 17 vandrade in i banan och drog på sig bevakning vilket öppnade upp andra kanten för Zeljkovic som tog emot och från straffområdeskanten placerade in bollen säkert vid stolproten. Ajdins sjunde mål för året.

I den andra halvleken fortsatte ÖIS kontrollera händelserna men släppte in bortalaget en aning i matchen. I den 67:e minuten såg dock Ajdin Zeljkovic till att utöka ledningen, den här gången var det Anton Andreasson som skickade in bollen mot den bortre stolpen där Ajdin fläkte sig fram och styrde in bollen i bortre gaveln med pannan.

Trots reducering på övertid kom bortalaget aldrig riktigt nära och kunde ÖIS kassera in årets tredje seger. Med detta avancerar till en tiondeplats i tabellen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.