Arvid Sigurdsson lämnar ÖIS efter 12 år

ÖIS Fotboll och Arvid Sigurdsson har idag kommit överens om att avsluta spelarens kontrakt i förtid.

Arvid Sigurdsson kom till föreningen 2009 som ungdomsspelare, då till ett P99-lag tränat av Johan Mattsson. Mölndalskillen utmärkte sig så pass i akademin att han efter säsongen 2018 belönades med ett A-lagskontrakt. Tidigt vad olyckan dock framme och våren 2019 åkte han på sin andra korsbandsskada, en skada så allvarligt att säsongen tog slut innan den hann börja. Efter det har Arvid krigat som få andra för att ta sig tillbaka i matchform trots ett antal olika bakslag.

Något han lyckades med inför säsongen och fick därmed sitt första inhopp i Superettan i premiären mot Östers IF på Bravida Arena. Efter premiären har det blivit ytterligare fem inhopp för laget i hans hjärta.

Nu har ÖIS och Arvid Sigurdsson dock kommit överens om att gå skilda vägar. Detta för att Arvid på bästa sätt ska kunna gå vidare som fotbollsspelare.

Arvid Sigurdsson

– Det är känslomässigt såklart men jag tror att det är nödvändigt för mig att starta om lite och bygga upp mig själv. Jag har lärt mig otroligt mycket både som fotbollsspelare och person här på ÖIS-gården, det har blivit som ett andra hem. Jag är väldigt ledsen att jag inte fick ut mer i A-laget men det blir så ibland. Jag tar ändå med mig mycket bra. Fina minnen, kompisar, tränare och andra runt föreningen jag träffat. Jag tar med mig väldigt mycket härifrån även om jag lämnar som spelare.

ÖIS Fotboll vill önska Arvid Sigurdsson det största av lycka till framöver, sättet han krigat på för att nå sin dröm gör att inget känns omöjligt.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.