ÖIS Fotbollsfestival äger rum 4 september

Skriv in 4 september i kalendern redan nu, då är det nämligen festivaldags!

ÖIS Fotbollsfestival kommer att vara en heldag på ÖIS-gården där unga som gamla ÖIS:are kan komma samman för den dag i fotbollens tecken. Under dagen kommer du kunna träffa spelare från föreningens olika lag, handla souvenirer, tävla, leka och umgås.

En dag för alla supportrar och aktiva, unga som gamla.

Niklas Allbäck, klubbchef ÖIS Fotboll

– Vi hade redan inför 2020 tankar på att genomföra något liknande men då kom ju pandemin emellan. Nu har vi under våren tillsammans i vårt supporterforum planerat för detta och är i full gång med att spika aktiviteter och schema. Jag tycker personligen det ska bli väldigt kul att träffa alla igen!

ÖIS Fotbollsfestival går av stapeln 4 september och mer information om dagen kommer när vi närmar oss.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.