En svag insats borta mot Eskilstuna

Efter en rad fina insatser blev det ett bottennapp på Tunavallen där AFC Eskilstuna vann med 4-0.

Det var tempofattigt. Det var slarvigt. ÖIS kom inte upp i nivå alls denna match, vilket AFC tog vara på. Viktor Götesson gjorde 1-0 i den 24:e minuten. Mål nummer två kom genom Abdelkarim Mammar Chaouche i den 39:e minuten i en lite märklig situation där bortalagets kapten var påpassligt framme.

Ytterligare två mål kom i den andra halvleken genom Adam Larsson och Aliyu Yakubu. ÖIS hade ett par chanser men var ärligt talat aldrig riktigt nära att få någon poäng med från denna match. Likt Anel Rashkaj beskrev det i intervjun efter matchen kom laget aldrig riktigt in i matchen.

Nu gäller det att ta sig tillbaka till formen laget gick in i matchen med, för så här får det inte se ut i derbyt som spelas den 3 augusti på Ullevi.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.