Förlust mot meriterat Varbergs BoIS

Varbergs BoIS blev en tuff nöt att knäcka för ett ungt ÖIS på ÖIS-gården under tisdagskvällen.

Efter en spelmässigt jämn start kunde bortalagets Simon Karlsson Adjei kontra in 1-0 efter 20 minuter. Samme Karlsson Adjei gjorde sex minuter senare matchens andra mål då han skallade in en boll från inläggsfrispark.

ÖIS tog sedan över spelet och hade mycket boll i den andra halvleken och skapade ett antal lägen. Det var dock ett bortalag som var numret större och först via en hörna och sedan en omställning kunde spika slutresultatet till 0-4. Tufft målmässigt men en värdemätare mot bra motstånd för våra unga lirare.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.