Mittfältaren Eric Nohlgren förstärker ÖIS Fotboll

Idag har ÖIS Fotboll kommit överens med den centrala mittfältaren Eric Nohlgren om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2022 med option på ytterligare ett år.

Eric Nohlgren kommer närmast från Lindome GIF där han spenderat de senaste tre säsongerna och varit en tongivande spelare på det centrala mittfältet. Nohlgren är fostrad i IFK Falköping och kom till Lindome GIF under sommaren 2018 och har sedan dess varit regissören på det svartvita mittfältet.

Nohlgren har varit en av de mest tongivande spelarna under Lindomes resa från Division 2 till toppen av Division 1. Sammanlagt har han startat 91 av 101 seriematcher sedan ankomsten från Odenplan i Falköping till Lindevi.

Eric Nohlgren är en central mittfältare som med sitt spelsinne och sina känsliga fötter från sin djupa position i banan kan sätta igång anfall och diktera tempot i matcherna.

Eric Nohlgren:

– Det känns väldigt bra och inspirerande och kul att komma till en så fin förening som ÖIS är. Jag är väldigt laddad på att köra igång!

Jag skulle beskriva mig själv som en spelare som gillar att hålla i bollen och diktera tempot i matcherna. Vill vara en spelare som är en del i understödsspelet till de andra spelarna och startar vårt anfallsspel.

Igor Krulj, sportchef:

– Eric är en spelare vi följt en tid och haft i tankarna inför nästa säsong. Nu har vi dock ett skadeläge på centralt mittfält som gör oss lite mer sårbara än vi hade velat vara såväl med Anels vår samt viss osäkerhet kring Kevin Ackermanns skada (vidare undesökningar under dagen).

Med detta i åtanke väljer vi att agera nu. Eric är en spelare som vi vet kommer passa bra in i vårt sätt att spela. På så sätt är han en spelare som passar oss väldigt bra i läget vi befinner oss just nu, dessutom tror vi att han kan stärka oss på sikt.

Vi säger varmt välkommen till Sällskapet Eric Nohlgren!

FAKTA: ERIC NOHLGREN


Född: 26 augusti 1994
Kommer från: Lindome GIF
Fostrad i: IFK Falköping
Position: Central Mittfältare

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.