Zeljkovic donerar prispengar till nystartade ungdomsfonden

I juni månad utsågs Ajdin Zeljkovic till månadens spelare i Superettan. Prispengarna från detta väljer han nu att skänka till ÖIS nystartade Ungdomsfond.

Månadens Spelare kommer att utses sju gånger per säsong. I juryn sitter samtliga 16 lagkaptener samt sportjournalister från riksmedia och från lokalmedia i de samhällen där Superettan spelas. Juryn röstar varje månad fram tre finalister till utmärkelsen. Därefter får supportrar möjlighet att rösta fram vilken av de tre finalisterna som de anser ska vinna.

Varje vinnare får 10 000 kronor vardera från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till ett samhällsengagemang klubben. För Ajdin föll valet på ÖIS ungdomsfond.

Ungdomsfonden är i en uppstartsfas och är en fond där spelare i akademin får möjlighet att söka bidrag till allt ifrån anmälningsavgifter till träningsläger. Detta för att alla ska få möjlighet att spela fotboll i det vackraste av Sällskap.

Ajdin Zeljkovic:

– Givetvis väldigt kul att vinna, det känns extra roligt att med vinstpengarna kunnna bidra till att fler ungdomar får möjlighet att spela fotboll i ÖIS. För mig känns det väldigt viktigt att alla ska ha möjlighet att spela fotboll. Ingen ska behöva sluta med fotboll för att man inte har råd.

Mer information om fonden kommer längre fram.

Är du intresserad av att donera pengar till fonden? Kontakta vår akademichef Andreas Karlsson.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.