DERBYSEGER!

Det blev en efterlängtad derbyviktoria på Gamla Ullevi under tisdagen.

Just nu är det svårt att samla intrycken och analysera matchen djupare än att Anton Andreassons projektil i den 47:e minuten blev matchavgörande. Ett mål som redan nu känns som en klassisk. Wingbacken hade skjutit in sig under den första halvleken och fick tillslut utdelning när han en bit utanför straffområdet kunde bomba in bollen vid Mathias Karlssons högra stolpe.

Resten av matchen var som sig bör nervös men efter en formidabel räddning av Fredrik Andersson på övertid kunde ÖIS andas ut och fira med suppotrarna. Ett efterlängtat ögonblick på väldigt, väldigt många vis.

Närnäst åker ÖIS till Borås för att möta Norrby. Men det är en annan historia.

“För sen ska vi fira” har varit ett mantra under tiden utan publik.

Nu ska vi fira.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.